Custom CSS

Φωτια Στην Τηνο : Fwtia Sthn Thno Mhnyma Toy 112 Sta Kinhta Twn Katoikwn Eidhseis Pagenews Gr - Μια ομάδα νέων παρουσιάζει τις ομορφιές της τήνου μέσα από την δικιά της οπτική γωνία με στόχο την.

Δυστυχώς οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως . Στο πόδι έχει σηκωθεί ολόκληρο το νησί από τη μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην τήνο. Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην τήνο. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο το απόγευμα του σαββάτου στον παραλιακό οικισμό αγ. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το σάββατο στα λυχνάφτια τήνου.

Καλύτερη η εικόνα, ολονύχτια μάχη με τις αναζωπυρώσεις. Rrm62jwuwliotm
Rrm62jwuwliotm from tinostoday.gr
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το σάββατο στα λυχνάφτια τήνου. Δυστυχώς οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως . Καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει η πυρκαγιά στην τήνο, ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός καθώς πνέουν ισχυροί . Καλύτερη η εικόνα, ολονύχτια μάχη με τις αναζωπυρώσεις. Μεγάλη φωτιά στην τήνο, εκκενώθηκαν οικισμοί. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο το απόγευμα του σαββάτου στον παραλιακό οικισμό αγ. Δυστυχώς οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως . Μια ομάδα νέων παρουσιάζει τις ομορφιές της τήνου μέσα από την δικιά της οπτική γωνία με στόχο την.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου.

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (λίγο μετά τις 17.00) στο νησί της τήνου και συγκεκριμένα στην περιοχή λυχναφτιά με τις δυνάμεις . Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο το απόγευμα του σαββάτου στον παραλιακό οικισμό αγ. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το σάββατο στα λυχνάφτια τήνου. Στην τήνο η φωτιά προκάλεσε συναγερμό, πήρε μεγάλες διαστάσεις και απείλησε οικισμούς, με πυροσβέστες να δίνουν ολονύχτια μάχη με τις . Σημειώνεται ότι το βράδυ έφτασαν ενισχύσεις στο νησί από . Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις, . Ανεξέλεγκτη κατακαίει πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε περιοχή με χαμηλή . Δυστυχώς οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως . Καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει η πυρκαγιά στην τήνο, ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός καθώς πνέουν ισχυροί . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο το απόγευμα του σαββάτου στον παραλιακό οικισμό αγ. Στο πόδι έχει σηκωθεί ολόκληρο το νησί από τη μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην τήνο. Δυστυχώς οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως .

Μια ομάδα νέων παρουσιάζει τις ομορφιές της τήνου μέσα από την δικιά της οπτική γωνία με στόχο την. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο το απόγευμα του σαββάτου στον παραλιακό οικισμό αγ. Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην τήνο. Στην τήνο η φωτιά προκάλεσε συναγερμό, πήρε μεγάλες διαστάσεις και απείλησε οικισμούς, με πυροσβέστες να δίνουν ολονύχτια μάχη με τις . Ανεξέλεγκτη κατακαίει πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε περιοχή με χαμηλή .

Καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει η πυρκαγιά στην τήνο, ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός καθώς πνέουν ισχυροί . Megalh Fwtia 3espase Sthn Thno Ekkenwsh Twn Oikismwn
Megalh Fwtia 3espase Sthn Thno Ekkenwsh Twn Oikismwn from vimapress.gr
Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις, . Καλύτερη η εικόνα, ολονύχτια μάχη με τις αναζωπυρώσεις. Καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει η πυρκαγιά στην τήνο, ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός καθώς πνέουν ισχυροί . Μια ομάδα νέων παρουσιάζει τις ομορφιές της τήνου μέσα από την δικιά της οπτική γωνία με στόχο την. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο το απόγευμα του σαββάτου στον παραλιακό οικισμό αγ. Στην τήνο η φωτιά προκάλεσε συναγερμό, πήρε μεγάλες διαστάσεις και απείλησε οικισμούς, με πυροσβέστες να δίνουν ολονύχτια μάχη με τις . Σημειώνεται ότι το βράδυ έφτασαν ενισχύσεις στο νησί από . Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το σάββατο στα λυχνάφτια τήνου.

Ανεξέλεγκτη κατακαίει πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε περιοχή με χαμηλή .

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το σάββατο στα λυχνάφτια τήνου. Μεγάλη φωτιά στην τήνο, εκκενώθηκαν οικισμοί. Στην τήνο η φωτιά προκάλεσε συναγερμό, πήρε μεγάλες διαστάσεις και απείλησε οικισμούς, με πυροσβέστες να δίνουν ολονύχτια μάχη με τις . Καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει η πυρκαγιά στην τήνο, ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός καθώς πνέουν ισχυροί . Μια ομάδα νέων παρουσιάζει τις ομορφιές της τήνου μέσα από την δικιά της οπτική γωνία με στόχο την. Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (λίγο μετά τις 17.00) στο νησί της τήνου και συγκεκριμένα στην περιοχή λυχναφτιά με τις δυνάμεις . Δυστυχώς οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως . Ανεξέλεγκτη κατακαίει πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε περιοχή με χαμηλή . Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην τήνο. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο το απόγευμα του σαββάτου στον παραλιακό οικισμό αγ. Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις, . Δυστυχώς οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως . Καλύτερη η εικόνα, ολονύχτια μάχη με τις αναζωπυρώσεις.

Στο πόδι έχει σηκωθεί ολόκληρο το νησί από τη μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην τήνο. Δυστυχώς οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως . Σημειώνεται ότι το βράδυ έφτασαν ενισχύσεις στο νησί από . Δυστυχώς οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως . Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (λίγο μετά τις 17.00) στο νησί της τήνου και συγκεκριμένα στην περιοχή λυχναφτιά με τις δυνάμεις .

Σημειώνεται ότι το βράδυ έφτασαν ενισχύσεις στο νησί από . H6xmefxfzzzarm
H6xmefxfzzzarm from agrinio24.gr
Δυστυχώς οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως . Καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει η πυρκαγιά στην τήνο, ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός καθώς πνέουν ισχυροί . Στο πόδι έχει σηκωθεί ολόκληρο το νησί από τη μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην τήνο. Μεγάλη φωτιά στην τήνο, εκκενώθηκαν οικισμοί. Στην τήνο η φωτιά προκάλεσε συναγερμό, πήρε μεγάλες διαστάσεις και απείλησε οικισμούς, με πυροσβέστες να δίνουν ολονύχτια μάχη με τις . Δυστυχώς οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως . Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην τήνο. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το σάββατο στα λυχνάφτια τήνου.

Στην τήνο η φωτιά προκάλεσε συναγερμό, πήρε μεγάλες διαστάσεις και απείλησε οικισμούς, με πυροσβέστες να δίνουν ολονύχτια μάχη με τις .

Ανεξέλεγκτη κατακαίει πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε περιοχή με χαμηλή . Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην τήνο. Δυστυχώς οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως . Μεγάλη φωτιά στην τήνο, εκκενώθηκαν οικισμοί. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο το απόγευμα του σαββάτου στον παραλιακό οικισμό αγ. Σημειώνεται ότι το βράδυ έφτασαν ενισχύσεις στο νησί από . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο το απόγευμα του σαββάτου στον παραλιακό οικισμό αγ. Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις, . Δυστυχώς οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως . Μια ομάδα νέων παρουσιάζει τις ομορφιές της τήνου μέσα από την δικιά της οπτική γωνία με στόχο την. Καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει η πυρκαγιά στην τήνο, ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός καθώς πνέουν ισχυροί . Στο πόδι έχει σηκωθεί ολόκληρο το νησί από τη μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην τήνο.

Φωτια Στην Τηνο : Fwtia Sthn Thno Mhnyma Toy 112 Sta Kinhta Twn Katoikwn Eidhseis Pagenews Gr - Μια ομάδα νέων παρουσιάζει τις ομορφιές της τήνου μέσα από την δικιά της οπτική γωνία με στόχο την.. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην τήνο. Στο πόδι έχει σηκωθεί ολόκληρο το νησί από τη μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην τήνο. Καλύτερη η εικόνα, ολονύχτια μάχη με τις αναζωπυρώσεις. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο το απόγευμα του σαββάτου στον παραλιακό οικισμό αγ.

LihatTutupKomentar